Naslovna » Weboteka » Promocije » Egli Ilić: Ostvarite svoj unutarnji mir uz pomoć moćnih tehnika osobnog razvoja

Egli Ilić: Ostvarite svoj unutarnji mir uz pomoć moćnih tehnika osobnog razvoja

Stručnjakinja sam za osobni razvoj temeljen na duhovnosti, certificirana od strane InOptimum Coaching Akademije iz Zagreba.

Premda sam kao magistar ekonomije svoju karijeru započela unutar korporativnog financijskog sektora, moj je unutarnji vodič od samog početka signalizirao da s mojim izborom karijere nije sve kako treba. Zahvaljujući tom unutarnjem glasu započeo je i moj proces osobnog razvoja, što je rezultiralo brojnim životnim promjenama, među kojima je i promjena posla.

Shvativši da je moj poziv pomagati drugima u njihovom razvoju, svoje sam obrazovanje, kroz različite certificirane programe nastavila u području psihologije i duhovnosti, razvoja ljudskih potencijala, te spoznaja o radu mozga. Znanja i tehnike kojima sam kroz takve programe ovladala danas koristim u radu s ljudima.

Osim rada na subliminalnom nivou, u radu s korisnicima primjenjujem i različite, suvremene pristupe iz kvantne psihologije, te brojne energetske i duhovne tehnike (prije svega iz taoističke prakse), stare tisućama godina.

Takve, iznimno moćne tehnike, koje su svoju učinkovitost dokazale na velikom broju ljudi pomažu vam da puno brže nego kroz standardne terapijske pristupe otpustite svoje neželjene emocije, razriješite s nepodržavajućim mentalnim procesima i drugim oblicima energetskih blokada, koji vas, bez da se s njima uhvatite u koštac najčešće cijeli život drže zaglavljenima. Uz pomoć ovakvih tehnika, te pod pretpostavkom da ste za promjenu doista spremni, već nakon nekoliko seansi počinjete iskušavati promjenu percepcije, pomak u svjesnosti, te drugačiju dimenziju realnosti.

Egli Ilić - Life Coach

Egli Ilić

Pored individualnog pristupa u radu s ljudima, svoj razvojni program provodim i kroz različite tematske radionice. Osim unutarnje transformacije i širenja svjesnosti (kroz otpuštanje emocionalnog naboja, promjenu podsvjesnih programa, neželjenih misaonih obrazaca i obrazaca ponašanja) cilj takvih radionica je pomoći vam da ovladate i konkretnim životnim pozicijama (prije svega pozicijom posla i pozicijom emocionalnog odnosa), te da na tim pozicijama iskušavate unutarnje ispunjenje, zadovoljstvo i mir.

Egli Ilić, duhovni Life Coach
Saznajte više na www.hortusmentis.com ili na email: egli@hortusmentis.com

 

 

Astro Tarot Centar