Naslovna » New age & Ezoterizam » Feng Shui » Feng shui – 10 savjeta za uredjenje doma

Feng shui – 10 savjeta za uredjenje doma

Ako želite svoj dom da uredite prema smjernicama iz feng shui , onda postoje neki savjeti koje morate znati. Ispod navedeni savjeti će Vam pomoći da postignete uravnotežen i skladan feng shui dizajn za bilo koje okruženje u kojem boravite.

1. Kod uredjenja doma prema pravilima feng shui treba uvijek imati na umu osobe koje žive u njemu. Udobnost mora biti prioritet.

2. Preporucuje se koristenje bagua karte, kako bi se predmeti i namjestaj distribuirali na najbolji moguci nacin.

3. Iskoristite glavne elemente feng shui. Jedan interijer moze koristiti namjestaj i predmete sa razlicitim elementima. Ti elementi trebaju uvijek biti harmonicno uskladjeni i prema bagua mapi.

4. Trebali biste odabrati boje prema onome što one simboliziraju i zastupaju. Razlicite boje predstavljaju razlicite elemente i imaju razlicitu simboliku.

5. Dobar feng shui dizajn ne dopušta tamne tocke u njemu jer tada ne dopušta da chi (energija) protjece ispravno.

6. Trebali biste pažljivo odabrati oblike predmeta i namještaja; razliciti oblici pružaju razlicite osjecaje.

7. Kauc i stolice treba uvijek postavljati na nacin koji omogucava onima koji sjede na njima da gledaju na vrata.

8. Prema smjernicama za spavacu sobu, krevet nikad ne treba postavljati naspram vrata, idealno je postavljanje uz jedan zid koji onda pruza zastitu.

9. Ogledala se trebaju postaviti strateški prema svjetlu, kao i prema predmetima koje zelimo da se “ogledaju”. Sve sto je lijepo treba “duplicirati”.

10. Pravilan feng shui-dizajn omogucit ce da se ljudi osjecaju dobro i udobno u svom domu, bez da primjecuju da je dizajn brizljivo napravljen. Sve bi trebalo biti prirodno i uravnoteženo, pružajuci komfor onima koji tu borave.

Jos Feng Shui tajni naci cete ispod

26 Feng Shui secrets

 

Astro Tarot Centar