Naslovna » New age & Ezoterizam » Astrologija » Horoskop: Pronadjite svoju srodnu dušu

Horoskop: Pronadjite svoju srodnu dušu

Pronalaženje srodne duše najviše zavisi od vas samih: što se više družite i što više ljudi upoznajete, veća je vjerovatnoća da ćete se upoznati sa „onim pravim“. Astrologija vam može pomoći da povećate svoje šanse, jer vam pruža uvid u to sa kim ste kompatibilni.

OVAN

OVAN

Vodolijina nepredvidljivost održavaće vašu zainteressovanost sve vreme, što znači da vam u vezi nikad neće biti dosadno. Slobodan duh Vodolije prija vam u potpunosti, a možete je naći u kafićima i na nekim dobrotvornim akcijama.

BIK

BIK

Vama najviše odgovara Devica. Device su koncentrisane na zdravlje i fitnes, pa ih možete naći u teretani, a pošto su obično stidljive, vi ćete morati da napravite prvi korak.

BLIZANCI

BLIZANCI

Vi se najbolje slažete sa drugim vazdušnim znakom – sa Vagom. Vage traže intelektualnu stimulaciju u knjižarama, u političkim debatama i na mestima gde je edukacija u centru. Ali one vole i društvo – pa ćete na njih lako naleteti i na žurci.

RAK

RAK

Sa Ribama ćete naći harmoniju koja vam treba. Pošto ste oboje vodeni znaci, svet posmatrate iz emotivne perspektive. Ribe ćete naći u knjižari antikvarnih knjiga ili kraj morske obale. Kada se oboje opustite i ispoljite svoju maštu, doći će do jakih emocija između vas dvoje.

LAV

LAV

Kako biste našli Strelca, znak koji vam najviše odgovara, idite na krastarenje ili jednostavno putujte češće. Pošto oboje volite da izlazite i upoznajete nove ljude, velike su šanse da ćete se naći. Samo nastavite da radite ono što već radite i putevi će vam se jednom isprepletati.

DJEVICA

DJEVICA

Vama najbolje odgovaraju Bikovi. Ove senzualne duše poznate su po svom ukusu, pa ćete ih najpre naći na mestima na kojima se prodaje ili servira specijalna hrana ili tamo gde se piju skupocena pića.

VAGA

VAGA

Kada sledeći put budete išli u galeriju na izložbu, obratite pažnju na najpričljiviju osobu. To može biti vaša srodna duša – Blizanci. Priđite i prokomentarišite događaj na originalan način. Ako odgovor bude dobar, eto prilike da započnete razgovor.

ŠKORPIJA

ŠKORPIJA

Svog Jarca možete naći na nekom predavanju o napredovanju u struci. Osoba koja najzadubljenije sluša predavanje, može biti vaša srodna duša. Priđite mu, ali prođite ispred njega i iskoristite svoje magnetne oči dok mu se budete izvinjavali. Ako od tada počne sa manje pažnje da sluša predavanje, dalje ćete znati i sami šta treba da radite.

STRIJELAC

STRIJELAC

Na sledećoj žurci na koju odete, obratite pažnju na osobu koja je u centru pažnje. To može biti vaš Lav, jer Lav voli da uveseljava druge. Lavovi vole i decu i često su u njihovom društvu.

JARAC

JARAC

Škorpije su idealne za vas, a idelano mesto za njih je neko mesto na kome se diskutuje o psihologiji ili misterijama. Ako vidite da se održava neki seminar na ove teme, uputite se tamo i srešćete svoju Škorpiju.

VODOLIJA

VODOLIJA

Svog Ovna ćete naći u teretani ili na nekom sportskom terenu. Pošto ste i sami zainteresovani za sport, neće vam predstavljati problem da se malo više aktivirate na tom polju i pri tom nađete i svoju srodnu dušu.

RIBE

RIBE

Rak, vaš idealan partner, voli da bude u svom domu ili blizu njega. Naći ćete ga u prodavnicama stvari za kuću ili na kućnim žurkama, na kojima se oseća najprijatnije.

zena.blic.rs

Astro Tarot Centar