Naslovna » More motivacije » Kako ući u svoj Vortex

Kako ući u svoj Vortex

Autor: Dragana Pavliček

Rekli smo da istovremeno postojimo u fizičkom i nefizičkom i da je to, u principu, jedna ista celina. Rekli smo da je naše unutrašnje biće već se proširilo i vibraciono podudarilo sa našim željama, a da je Zakon privlačenja u nefizičkom obavio proces privlačenja svih komponenti koje su potrebne za manifestaciju. SAda se očekuje da i ovaj fizički deo ostvari vibracijsku podudarnost i da mi udjemo u naš Vortex.

Kako ući u naš Vortex?

Postoji bezbroj načina, ali je suština jedna, dobar osjećaj, osećaj zadovoljstva, osećaj ljubavi. Kako sve možete da udjete? Prvo možete da meditirate. Meditacijom otpuštate sav otpor koji imate. Tada isključujete brige, probleme, sve ono što vas tišti, i ne postavljate ponovo pitanje želje. Jer kad stalno nešto želite onda oslikavate nedostatak te želje.

Znači, dovoljno ste ispalili i znate da sad imate poverenje. Vaše biće je obavilo posao umesto vas. Vibracijski se podudarilo s tim želja. Znači sad je potrebno da to poverenje pokažete i iskažete samim tim što više nećete tražiti ponovo isto, jer to već stiže ka vama. Ako imate strpljenje u odnosu na to. meditacija vam omogućuje da optpustite taj otpor i ne mislite na taj način, ne razmišljate, jednostavno da se posvetite samo opuštanju i uživanju.

Drugi način može da bude vizualizacija, to je isto. Kako izgleda kad sam ja proširen, kad imam sve što imam, jer znam da je moje biće prikupilo sve što je potrebno da bi se to manifestovalo. Ja sad mogu da uživam virtualno u svojoj glavi, kao da je već jeste prisutno i da osetim, kao kad razvučete osmeh na licu, blaženi osmeh zadovoljstva. Tad znate da ste ušli u Vortex i vibracijski se podudarili sa tom željom. Snimci u vašoj glavi vizualizaije izazvali taj oseća i naravno vaše znanje da je to gotovo i obavljena stvar.

Kako još možete ući u Vortex? Posmatranjem životinja, beba, drveća, šume, trave, posmatranjem prirode, oblaka, jednostavno otpuštate otpor i usredsredjujete se na lepotu i veličanstvenost ovog života. Tada ste takodje vibracijski podudarni sa onim što tražite.

Još jedna od stvari je da budete zahvalni, da poštujete to što imate, da poštujete sebe, druge, da doživljavate sve onno što imate sa puno zahvalnosti i ljubavi. Ta vibracija je takodje visoka i ona vas takodje uvodi u vaš Vortex.

Možete na bezbroj načina održati vaš Vortex. Jer je važno da dovoljno dugo ostanete u vašem Vortexu, dok se stvari ne materijalizuju, da ih ne blokirate svojim pogrešnim mislima ili poklanjanjem pažnje neželjenom.
Od svega što je potrebno vi možete koristiti sve vaše mogućnosti i zadržati dovoljno dugo u vašem Vortexu do manifestacije u fizičkoj realnosti, a ona je neminovna. Ne možete izbjeći, po Zakonu privlačenja, vi ako ostanete u vašem Vortexu dovoljno dugo, manifestacija sleduje na najbrži i najbolji mogući način. To ne možete izbeći, jer po Zakonu privlačenja on oslikava ono što je oslikano u vama.

Astro Tarot Centar