Naslovna » Fontana zdravlja » Alternativa » Rekonekcija » Rekonekcija i rekonektivno iscjeljivanje

Rekonekcija i rekonektivno iscjeljivanje

Rekonektivno iscjeljivanje je nova razina liječenja koju znanstvenici na ovom planetu prvi put promatraju kao nešto dobro. Ono nas vodi izvan svega čemu možemo pristupiti kroz tehnike energetskog liječenja, čak i ako ih sve iskombiniramo. Zato jer nas ono vodi izvan cjelokupne energije u spekatar koji se širi iznad energije u svjetlo i informaciju u vrstu informacije koju znanstvenici ovdje nisu nikad prije doživjeli.

Tvorac ove alternativne metode liječenja i autor bestsellera “Rekonekcija, iscijelite druge iscijelite sebe” Erik Pearl nekada je bio uspješni kiropraktičar u Los Angelosu. S vremenom oko njega su se počele dogadjati čudne stvari, izmedju ostalog shvatio je da je sposoban i iscijeljivati. Korak po korak sve je manje bio kiropraktičar, a sve više iscjelitelj. Tijekom godina Eric Pearle je shvatio da svatko može pomoći sebi i drugima, samo je potrebno ponovno se spojiti. To je nazvao rekonekcija i pod tim nazivom sabrao je metode za koje je mislio da svatko može sam koristiti kako bi ovladao tim novim i ujedno starim energijama iscjeljenja.

U suštini rekonekcija nam dozvoljava da se ponovno povežemo s istinom, smislom, svjetlom i duhom onoga tko smo i što smo, tako da smo više svoja istina, više svoji, bez ograničenja.

Ljudi se često pitaju u čemu je razlika izmedju rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije.
Rekonekcija nas dovodi do ispunjenja naše nasljedjene veze sa svemirom.
Izvorno su meridijanske linije koje ponekad nazivamo akupunkturnim linijama tijela, povezane s linijama mreže koja okružuje naš planet. Te mrežne linije su dizajnirane da se šire dalje i povežu nas s još većom mrežom koja nas povezuje sa cijelim svemirom. Tijekom vremena smo izgubili vezu sa tim linijama. Rekonekcija donosi nove askiatonalne linije kombinacijom zvuka i boja. Te linije su dio bezvremenske mreže inteligencije, nepravilnog petero-dimenzionalnog kružnog sustava. One nam omogućuju standardizaciju jedinstvenih razina vibracija i frekvencija za liječenje i evoluciju. Rekonekcija aktivira te nove linije omogućujući razmjenu energije, svjetla i informacija, ponovno povezivanje DNA niti i reintegraciju veza koje simultano čine suštinu postojanja.

U životu je potrebno primiti 3 rekonektivna tretmana.
Rekonektivni tretman je u potpunosti bezopasan i ne treba ga se bojati. Radi se u ležećem položaju i traje 40-45 minuta.

Rekonektivni tretman pomaže kod:

-bolova kralježnice
-bubrežnih bolesti
-stresa
-migrena, noćnih mora, nesanice
-negativnih misli, depresije
-psihoza, uroka, napadaje panike
-dijabetese
-skolioze
-osteoporoze
-hepatitisa
-slabosti i vrtoglavice
-klimaksa
-visokog tlaka,
-srčanih problema, artritisa
-loše cirkulacije i drugih oboljenja

Mnogi praktičari ove relativno nove metode iscjeljenje su oduševljeni i tvrde kako je to najprirodnija, najefikasnija i najkompletnija metoda liječenja današnjice. Rekonektivna energija se može usporediti sa, nama već poznatom bioenergijom, s tim da je rekonektivna energija puno jača i efikasnija. Rekonektivna energija sama prepoznaje probleme u vašem tijelu i onda ih sistematski rješava. To znači da polazi od uzroka, počinje iscjeljivanje od akutnog problema pa sve do onih i najsitnijih problema za koje čovjek i ne zna da postoje u njemu.

Budite promjena kakvu želite da vidite, uživajte u ponovnom otkrivanju sebe. Postaćete kreativniji, biće vam jasniji smisao vašeg postojanja. Oslobodićete se straha i osjećaja krivice, bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku. Dobićete veću sposobnost da darujete i primate ljubav. Veliki je izazov hrabro pogledati sebe i otkriti unutrašnje prepreke. Vi to možete! Ovaj proces vodi u samu srž tih istina o sebi. Odvešće vas do samih granica vaše mašte, otključati vrata ograničenja i podstaći vaše kreativne sposobnosti do razmjera o kojma ste nekada samo sanjali.

Rekonekcija doprinosi jasnijoj orijentaciji u životu i ličnoj sudbini. Da biste ugradili ovaj osjećaj povjerenja, primijenite Rekonekciju i nakon toga ćete točno znati šta hoćete, vodiće vas unutrašnji glas a onda nema ni problema na putu!

To je predivan osjećaj povjerenja u život, kada znamo da je uvijek sve u redu i kada znamo da sve što nam se dogadja ima svoje razloge! Treba samo da budemo mirni i sačekamo da vrijeme pokaže zašto je ono što nam se dogadja a nama se čini da je loše – u stvari dobro! Rekonekcija… Povjerenje u život, mir u duši radost sto smo živi, zdravi, hoćemo i možemo!!!

“Ako imate sreće, vaše liječenje će doći u obliku kakav očekujete, ako zaista imate sreće, vaše liječenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za Vas.! Dr Eric Pearl

Više informacija o rekonekciji možete naći na sajtu Erica Pearla, www.thereconnection.com, a pročitajte i kraću e-knjigu o rekonekciji

Astro Tarot Centar