Naslovna » More motivacije » Vječni plamen

Vječni plamen

Želimo da shvatite da plamen od kojeg ste sačinjeni vječno gori i nikad se neće ugasiti bez obzira koliko jako DOPUSTITE sebi da gorite!

Znajte da postojite sada, da ćete uvijek postojati, i da ste oduvijek postojali jer je SADA jedino vrijeme i jedino mjesto i jedino Bivanje koje postoji, koje je oduvijek bilo, i koje će ikada biti.
Vi ste vječni, beskonačni, vi ste duh, tijelo, um i srce, Vi ste duša i ideja. Vi ste izraz, Vi ste misao, i san Beskrajnog Svoritelja. Ali to je Stvarnost, a sve što Stvarnost jest, utkano je u vašem snu. Vi je sadržite u cjelini, njen ste potpun izričaj, na vaš individualan način. Vi ste Matrica i Matrica je Vi. Vi ste sve i sve proizilazi iz vas. Sve se radja u vama jer vi osnažujete postojanje svega i svakog. SVE ŠTO JEST – Beskrajni Stvoritelj sveg postojanja, odabrao je vas!

Odabrao vas da postojite, odabrani vas je svjesno! Vi ste stoga blagoslovljeni i želimo da razumijete… da jednostavno samo zbog činjenice što postojite vi ste već blagoslovljeni! Jer, kako ste stvoreni od Božanskog materijala, od Božanskog Svjetla, vi ste Beskrajni Stvoritelj!

Vaše je postojanje svjesna Odluka, svjesna činjenica i odabir. Djelujte poput Svjetla! Budite od Svjetlog uma! Poštujte same sebe. Volite same sebe. BEZUVJETNO! Jer iz Bezuvjetne ste ljubavi stvoreni i iz Bezuvjetne Ljubavi možete stvarati štogod želite…

OSJETITE energiju vaše unutrašnje povezanosti sa svim misaonim oblicima, svom svjesnošću, svim civilizacijama, svim očima i idejama, svim umovima i srcima i SVIM dušama. Sve je JEDNO, a vi ste Jedan unutar tog mora, unutar tog Beskraja.
ZNAJTE da ste gradja i esencija galaktičke energije. Niti jedan od vas se ne može biti uklonjen iz matrice, a da se ne uruši cijela struktura. Vi ste na taj način integrirani, takodjer i esencijalni, želimo da shvatite, da zato što ste povezani na ovakav način, i zato što sve što činite ima utjecaj na cjelovitost stvorenog, zaslužujete postojati na ovakav način i zaslužujete biti toliko individualni koliko god možete zamisliti da jeste! Da zaslužujete manifestirati sve stvari koje možete zamisliti, da zaslužujete postojanje koje vam je dano, inače vam ne bi bilo darovano! Zaslužujete svu Ljubav koju možete zamisliti, jer od Nje ste sačinjeni. Zaslužujete svo moguće svjetlo koje možete kreirati u svom životu, jer od Svjetlosti vi ste načinjeni.

OSJETITE u kucanju svog Srca, kako drži korak sa ritmom i pulsom vrtnji svih galaksija, kako prati strukture same egzistencije, univerzalnog Srca Beskrajnoj Stvoritelja. Jer svi vi kucate unutar tog Srca i nijedan od vas nije izvan Srca Svega Što Jest. Vi ste krv i životna sila Božanstva samog! To je i vaša sila i VAŠ život takodjer. Vi ste To, a To je Vi. Iz vaših snova – preporodite se. Iz Vašeg srca – živite! Iz vaše Duše – budite SVJETLO. Jer vi niste ništa drugo…

Darryl Anka je započeo kanaliziranje Bashara 1984. i od tada sakupio veliku biblioteku informacija. Zajedno sa April Rochelle je formirao Bashar Communications u cilju prenošenja poruka Bashara i očuvanja postojeće biblioteke . Pogledajte neke od video-isječaka Bashara koje vam donosi YT kanal  Sve Mir

Astro Tarot Centar