Naslovna » More motivacije » 5 koraka do uspješnog programiranja vaše podsvijesti

5 koraka do uspješnog programiranja vaše podsvijesti

1. Znajte šta hoćete Vi konstantno ulažete svoju energiju u misli koje držite u glavi i u osjećanja koja gajite u srcu. I tako Vaša podsvijest uvijek kaže DA! Zbog toga izaberite da mislite na ono što želite da doživite u životu umjesto na ono što ne želite.
podsvijest

Umjesto “Ja ne želim da budem bolestan” izaberite “Ja sam uvijek zdrav”.
Umjesto “Ja ne želim da izgubim” izaberite ” Ja sam pobjednik.”
Umjesto “Ja ne želim da nosim ovaj teret” iyaberite “Ja dobijam svu pomoć koja mi je potrebna.”

Budite što je moguće više specifični .  Želite da imate kuću? Koliko veliku? Gdje? Pod kojim uslovima?
Želite ljubavnu vezu? Sa kakvom osobom? Šta biste htjeli da dijelite i da proživite sa tom osobom?

2. Prihvatite da je to što želite sada vaše

Iskusite unutar svoje imaginacije i svojih emocija da je to što želite već sada vaše. Vidite u svojim mislima kako ti izgleda, čujte kako zvuči, osjetite kako se to osjeća, kakav to ima ukus, kako to miriše…

3. Odstranite prepreke

Vaša podsvijest je kao bašta, vaše misli i osjećanja su kao sjeme. Nakon što ste posadili sjeme vaših želja, morate da ga gajite sa velikom ljubavi. Isto tako morate da otklonite korove sumnji, strahova i želja koje su u sukobu jedne s drugima.

4. Vjerujte da će to sjeme koje ste posadili da izraste

Onda morate da se prepustite vjeri da će to sjeme koje ste posadili u svojoj podsvijesti da se razvije i da izraste kao bilo koje drugo sjeme koje se posadi u plodnu zemlju. Kad god mislite o tom sjemenu koje ste posadili u svojoj podsvijesti, izrazite svoju zahvalnost, tiho ili naglas, kao da ste već dobili to što želite, kao da vam se već ta želja ostvarila.

5. Prepoznajte kada dobijete to što ste tražili

Možda ste željeli Audi A6, a dobili neku Opel Vektru? Priznajte da ste uspješno manifestovali auto! Onda nastavite da programirate svoju podsvijest sa onim šta tačno želite dok ga ne dobijete.

Autor: Deeptrancenow.com

Astro Tarot Centar