Naslovna » Fontana zdravlja » Alternativa » Čudotvorni iscjeljitelj Bruno Gröning

Čudotvorni iscjeljitelj Bruno Gröning

U starim kulturama čovječanstva se već hiljadama godina govori o postojanju jedne više snage, koja pomaže i iscjeljuje. I Bruno Gröning polazi od toga. On čovjeka uspoređuje sa baterijom, koja se svakodnevnom upotrebom troši, te se uvjek nanovo mora napuniti. Kako se svaki pojedinac može napuniti novom životnom energijom, to je Bruno Gröning objasnio ovako:

Vjera u dobro je ovdje isto tako preduvjet, kao i volja za zdravljem. Čovjek je svuda okružen iscjeljujućim valovima, koje treba samo primiti.

Iscjeljenja postignuta preko Bruna Gröninga potresla su milione ljudi. Njegova riječ djelovala je nevjerovatno, uzeti su iznova prohodali, slijepi progledali, gluhi čuli… Umro je 1959. godine, no njegove riječi: “Ne postoji neiscjeljivo, Bog je najveći liječnik” svjedoče i dan danas svoju istinitost u liječničkim dokumentiranim iscjeljenjima. Čuda se i dalje događaju, tisuće i tisuće ljudi i danas doživljava pomoć i iscjeljenja putem njegova Učenja.

Kada je u proljeće 1949. godine Bruno Gröning postao poznat, mnoge novine su senzacionalno pisale o čudotvornom iscjeljitelju i proglasili ga za čudotvornog doktora. Bruno Gröning se tome uvijek protivio i stalno naglašavao, da ne iscjeljuje on, već Bog. Njegova glavna briga je bila , ljudima pojasniti, da ne moraju biti bolesni, da je Bog najveći liječnik i da za njega nema neizlječivog. Želio je ponovno probuditi povjerenje kod ljudi, u Božju pomoć i vjerovanje u sve Dobro – zdravlje, sreću, unutarnji mir itd., da bi čovjek imao sve što mu je potrebno.

Bruno Groening ( 1906-1959 ) ostavio je iza sebe znanje o primanju duhovne snage.

Po učenju Bruna Gröninga, ne postoji neiscjeljiva bolest, već samo neiscjeljivi ljudi, koji još nisu sposobni otvoriti se tom duhovnom djelovanju. Istovremeno je odbijao svako ugrožavanje čovjekove slobodne volje. “Ja smijem pomoći čovjeku da pronađe put do Boga, ali ne smijem niti utjecati na njegovu odluku, niti ga prisiljavati na dobro. Svatko mora sam pronaći svoj put.”

Krug prijatelja Brune Gröninga jedna je od najvećih organizacija za iscjeljenje duhovnim putem u svijetu. Tema “Iscjeljenje duhovnim putem kroz Učenje Bruna Gröninga – medicinski dokazivo”, danas je pak iznimno aktualna, također i kao tema brojnih stručnih predavanja na sveučilištima, I naravno, u javnosti diljem svijeta.

Danas u okviru Kruga prijatelja djeluje Medicinsko znanstvena stručna grupa MWF, forum od nekoliko tisuća liječnika i drugih pripadnika zdravstvenih struka. Liječnici provjeravaju iscjeljenja i obrađuju izvještaje o iscjeljenjima. Pretpostavke da su iscjeljenja umišljena vlastitom ili tuđom sugestijom ne mogu opstati zbog mnogobrojnih izvještaja o iscjeljenjima djece, životinja i biljaka. Radi se o duhovnoj iscjeljujućoj snazi, čija se pozitivno djelovanje može dokazati u izvještajima koje potvrđuju liječnici.bruno

Članstvo u Krugu prijatelja Brune Gröninga je dobrovoljno i besplatno, svi troškovi pokrivaju se iz dobrovoljnih priloga.

Udruga Krug prijatelja Bruno Groening, je neprofitna organizacija građana koja djeluje u više od 80 zemalja svijeta. Kao organizacija u Hrvatskoj djeluje već 20. godina, a u svibnju 2013. godine u New Yorku uručena joj je nagrada za promicanje mira u svijetu (Peace Pole Award), pod pokroviteljstvom UN-a. Tu nagradu su prethodno dobili brojni svjetski borci za mir kao što su papa Ivan PavaoII, majka Tereza, Dalaj lama i drugi.

Jednostavan, prirodan i besplatan put, ispitan od liječnika!

“Ne budite lakovjerni, uvjerite se sami!” Bruno Groening

Pročitajte više na Atma.hr»

Astro Tarot Centar