Naslovna » More motivacije » Dragana Pavliček – O Vortex-u

Dragana Pavliček – O Vortex-u

Da li znate šta je Vortex? Da li možete da ga zamislite? Rekli smo da naše unutrašnje biće kad god nešto poželimo, istog momenta se proširuje za toliko. Šta znači proširenje? To znači da postaje naša nova verzija, tačnije, mi smo poboljšana verzija toga što smo poželeli.

Sve naše želje nalaze se u nekoj vrsti vibracionog depozita ili zaloga. Bez obzira, ako nisu na javi ispunjene, u nefizičkoj stvarnosti taj vrtlog naših želja se kreće, tako što kružeći, vrteći se privlači, po Zakonu privlačenja, sve što je potrebno za manifestaciju tih želja. To znači da privlači u svoj vrtlog, ljude, dogadjaje, situacije, odgovore na naša pitanja, rešenje naših problema, materijalna sredstva, apsolutno sve. Vrteći se u vrtlogu, privlači sve potrebne komponente za realizaciju, manifestaciju. Tako da je u našem nefizičkom naše biće privuklo sva sredstva koja su potrebna, zato što se ono vibratorno podudarilo, privuklo sva sredstva za materijalizaciju naših želja. Jedino što je potrebno da i mi udjemo u taj Vortex.

A kako ulazimo u Vortex? To znači da sebe doživimo kao da smo već prošireni, i da razmišljamo na taj način. Biti u Vortexu znači uskladiti se sa onim što smo postavili, čime smo se proširili, sa našom novom verzijom i onda je manifestacija svega toga neizbežna.

Naravno, uz napomenu da naš Vortex definitivno mora biti propraćen najboljim osećanjima, jer naša ispunjenja svega što želimo, i što jesmo, što je prirodno, odnose se na naša pozitivna osećanja, na radost, na ljubav, sreću, zadovoljstvo, ponos, poštovanja, zahvalnost, slobodu.. to su sve emocije treba da vas prožimaju da biste se ukladili sa vašim Vortexom, tačnije sa vašom nefizičkim vrtlogom koji je već spremio sve za ostvarenje vaših želja.

Izvor: Dragana Pavliček – Youtube kanal

Astro Tarot Centar