Naslovna » Weboteka » Internet marketing » .me domen pristupačan svima!

.me domen pristupačan svima!

Od danas svi mogu imati lični .me domen. Ova domena je do sada pripadala Crnoj Gori (Montenegro) ali zbog ogromnog potencijala u engleskom prevodu riječi, medjunarodna svjetska organizacija za domene (ICAN) je pustila domen na slobodno korištenje.

Ovo je, naravno, prouzrokovalo histeriju medju onima koji se inače bave trgovinom domena, jer zamislite da posjedujete domen love.me ili aweso.me, koliko biste novca mogli zaraditi prodajom iste?Trka oko domena nije mašila ni naše balkansko područje, jer se riječ me može iskombinovati sa mnoštvom drugih glagola i tako dobiti pravo vrijednu domenu za biznis ili prodaju. Npr. poljubi .me, zavoli.me i slično su mamac za sve koji se bave datingom ili sličnim biznisom na netu, tj. malo je onih koji bi ovu domenu kupili iz čisto romantičnih razloga.

Bilo kako bilo, internet ide dalje i širi se i iz navedenog vidimo da se već krećemo prema narednoj fazi weba, a to je WEB 3.0, gdje će glavni igrač biti pojedinac, tj. ja, ti, on. Ali dok to ne bude neminovnost, još malo ćemo se igrati (na) društvenim mrežama (WEB2.0) i razmjenjivati sličice.

Trazili ste i:

Astro Tarot Centar