Naslovna » O sajtu i kontakt » Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Dobrodošli na motivacijski portal Zakon privlačnosti (http://zakonprivlacnosti.com), kraće ZP portal. Ovaj portal vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja koja su podložna ispod navedenim Uslovima korištenja:

Uslovi korištenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge ZP portala. Korištenjem bilo kog dijela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korištenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.
ZP portal ima autorska prava na sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava ZP portala i podložno je tužbi.
ZP portal zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

ZP portal se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje ZP portala koristite na sopstvenu odgovornost. Ovaj portal ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

ZP portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, ZP portal neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila ZP portala. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih portal obaveštava o novostima i akcijama. Ukoliko to korisnici ne žele, mogu se uvijek odjaviti.

Korisnicima ZP portala strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
– svesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posjetilaca portala i korisnika

Izmjene uslova korištenja

Portal zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kom trenutku. Portal neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promena.

Astro Tarot Centar