Naslovna » Weboteka » Internet marketing » Online zabavljanje i zarada novca na istom

Online zabavljanje i zarada novca na istom

Online zabavljanje ili online dating, kako se, popularno, zove, je, svakako, jedna od najisplativijih oblasti na internetu.  Ljubav se plaća, pa bilo to preko neta ili u stvarnosti. No, kako kao webmaster ili internet avanturista, uskočiti na taj voz i usput zaraditi koju kintu? Ili, tačnije, veću svotu novaca?

Danas postoje sve više razradjenih sistema  za webmastere i druge zainteresovane koji svoj talenat i vrijeme znaju da iskoriste i naplate. Ti sistemi  omogućavaju da vrlo jednostavno i u par koraka pokrenete vlastiti sajt za online zabavljanje, sa ili bez svoje domene. Sve što je zatim potrebno da radite jeste da  ga promovirate. Ne morate da se brinete za dizajn, programiranje, podršku korisnicima i slično, sve to radi neko drugi. Vi ste samo partner koji ulaže svoje vrijeme u promociju sajta i zaradjuje od svake prodaje, odnosno, plaćenog člana na sajtu.

Nadalje treba navesti da sami birate profil Vašeg sajta, odnosno grupaciju stanovništva kojij će se sajt obraćati. Tako imamo generalni dating, znači, otvoren je za sve , bez obzira na spolnu, nacionalnu, rasnu pripadnost ili seksualnu orjentaciju. Zatim, imamo dating za homoseksualce, dating za bogate, dating za pripadnike samo jedne religije, i tako redom.

Do vas je kako ćete osmisliti svoj biznis. Interesantno je da možete napraviti sajt koji se odnosi na jednu ili više država, na jedno govorno područje ili, pak, internacionalni sajt gdje se jezik podešava prema posjetiocu i mjestu odakle se logira.

Riječ je o firmi DatingFactory, koja postoji već dugi niz godina i ima na stotine hiljada partnera i desetine hiljada aktivnih websajtova za online zabavljanje.

Astro Tarot Centar