Naslovna » Weboteka » Internet marketing » Prvo što Vam je potrebno …

Prvo što Vam je potrebno …

Prvo što Vam je potrebno za svaki posao na Internetu jeste DOMEN!
Mnogi tvrde da je dovoljno početi sa bloganjem na nekom od javnih servisa kao što je WordPress ili Blogger, ali ja mislim da je preduslov za svaki projekt na Internetu vlastita domena na kojom možete da radite šta hoćete, postavljate kakav hoćete sadržaj, imate pristup svojim mapama i datotekama 24 sata dnevno.. Možete da mijenjate platformu, CMS, dodajete nove stranice, da.. kratko rečeno, svoj ste na svome.

E kako doći do te domene, mnogi se pitaju… Ništa lakše od toga! Domen možete kupiti istog časa, vrlo povoljno i imati vlastitu stranicu za samo 10 minuta..

Ovdje naravno, ne mislim da idete kupovati domene kod nekih od naših distributera.. Proces je previse dugotrajan, previše administracije, a u principu, ne dobijate ništa (više) time što ćete imati neku od naših domena, kao .hr, .rs ili .ba.

Vama za posao online treba .COM, NET ili .ORG domena, jer želite da se za Vas čuje što dalje, u cijelom svijetu. Pa, internet i postoji kako bi porušio granice, kako bi se ljudi iz cijelog svijeta povezivali.

Stoga.. krenite u Vašu online avanturu. Prvo što trebate uraditi je… VLASTITI DOMEN!

Pogledajte ovdje i kad kupite domen, vratite se ovamo i čitajte dalje. Slijedi serija upustava kako zaraditi na netu sa svojim domenom i računarom.

Go Daddy $7.49 .com Sale!

Astro Tarot Centar