Naslovna » Salon ljepote » Mršavljenje » Zelena kava za energiju i dobro raspoloženje

Zelena kava za energiju i dobro raspoloženje

Zelena kava i klorogenska kiselina

Taj snažan antioksidant usporava apsorpciju glukoze (šećera) nakon konzumiranog obroka. Skok glukoze najveći je kada konzumiramo slatku hranu odnosno hranu s visokim glikemijskim indeksom (GI).

Znanstvena istraživanja potvrđuju da klorogenska kiselina poboljšava gubitak tjelesne težine tako da aktivira sagorijevanje konzumirane hrane i pretvara je u energiju. Ujedno potiče tijelo na otpuštanje i pretvorbu spremljene energije koju tijelo pohranjuje u obliku masnih jastučića.

Redovitim konzumiranjem zelene kave imamo više energije, bolje smo raspoloženi i, što je najvažnije, ubrzavamo gubitak suvišnih kilograma te postižemo bolji omjer mišića i tjelesne masti.

Prilikom predstavljanja te čudesne prirodne tvari dr. Oz je čak tvrdio da utječe na mršavljenje i ako se ne krećemo odnosno nismo fizički aktivni.

Zelena kava uskoro će biti na raspolaganju u obliku dodatka prehrani, kapsula Sensilab Green Coffee. Za razliku od pržene kave, zelena kava ne djeluje diuretički i ne sadrži kofein, pa zato kapsule Green Coffee mogu uzimati i osobe s povišenim krvnim tlakom.

Zelena kava ili Green Coffee sjeme je kave koje još nije prženo, nego ga samelju odmah nakon sušenja. Zbog postupka pripreme očuvan je visoki sadržaj tvari koji je vrlo važan za oblikovanje figure – klorogenska kiselina.

Astro Tarot Centar